Prijava na e-novice

* = required field

Energetsko čiščenje prostora

Vsaka snov, živa ali neživa, ima svojo vibracijo, ki oddaja svoj signal po vsem vesolju. Energija se širi v valovih in potuje skozi stene in predmete v vesolje. Einstein je s svojim delom odkril, da je tisto, kar zaznamo kot trdno snov, prostor z vzorcem energije, ki teče skozenj. To potrjuje tudi moderna fizika, ki pravi, da je trdna materija v resnici energija oz. vibracija. Vsaka misel, ki ste jo kdaj imeli, to energijo obarva. Vibracija vašega izžarevanja se nenehno spreminja, in sicer skladno z vašimi mislimi, razpoloženji, občutji, besedami in dejanji.

Energetsko čiščenje prostora je eni izmed poti, ki vam prinesejo novo zavedanje. Zavedanje, da ste sami odgovorni za svojo srečo.

energetsko čiščenje prostora

Zrak med nami je nabit z energijo in je nekakšna matrica med seboj prepletenih osebnih vibracij, nekakšna tapiserija, ki po zapletenosti presega človeško domišljijo. Ta preplet je nekakšno skupno energijsko polje, v katerem vsi živimo. Kot vi vplivate s svojo energijo na prostor, tudi prostor vpliva na vas. Pomislite, v nekaterih prostorih se počutite zelo dobro, v drugih pač ne. V prostore, kjer živimo ali delamo, je dobro vnesti energijo ljubezni, varnosti, sreče… karkoli si že želite. Energijsko čiščenje pomeni vnesti v prostor novo energijo, ki nas bo podpirala.

Kdaj se priporoča energetsko čiščenje prostora:

  • Kadar ste se preselili in je v istem prostoru prej živel nekdo drug. Ne veste, kakšne odtise vam je pustil vaš predhodnik in kako to deluje na vas.

Naj vam na tem mestu zaupam zgodbo moje sestre. Ko sta se s svojim, sedaj bivšim, fantom preselila v najemno stanovanje, mi je povedala, da sta se najemnika, ki sta v stanovanju živela pred njima, razšla s hudo jezo in nato zapustila to stanovanje. Opozorila sem jo, da je potrebno opraviti energetsko čiščenje prostora, a nasveta ni upoštevala. Mislim, da mi ni potrebno posebej razlagati, kaj se je zgodilo čez približno pol leta. Ne trdim, da se v primeru energetskega čiščenja prostora ne bi razšla, ker se je to verjetno moralo zgoditi, vendar bi se lahko vse skupaj drugače izteklo.

  • Če se vam zdi, da ste obtičali na določeni točki v življenju. To pomeni, da ste obtičali v enakih miselnih vzorcih, ki se vam neprestano ponavljajo v vaši glavi. Prostor, ki vas energijsko podpira, vam bo dal novo misel, ki vas bo povedla naprej.
  • Kadar so v prostoru nesoglasja. S svojimi »trenji« vnašate nemir tudi v prostor in v vse predmete, ki vas obdajajo. Umirjene in prijetne vibracije prinesejo mir in sodelovanje.

Energetsko čiščenje prostora priporočamo vsakomur!

energetsko čiščenje prostora

Postopek energijskega čiščenja prostora

Prostor pred energetskim čiščenjem fizično očistite, ker bodo rezultati boljši. Na list papirja napišite vaše želje oz. cilje, ki jih želite doseči. Energetsko čiščenje prostora se najlaže in najbolje dela, kadar ni nikakršnih motenj, zato za kakšnih 30 minut zapustite prostor. Po opravljenem delu sledi pogovor z vami. Vse skupaj traja približno 60 – 90 minut.

Spremembe

Prijetne spremembe se vam bodo zagotovo zgodile. Včasih se zgodijo takoj, včasih malo kasneje, vendar vedno se. V kolikor se vam zdi, da se ni nič zgodilo, se energetsko čiščenje prostora ponovi.

Opozorilo!

Učinek energetskega čiščenja prostora ni trajen. Kakor hitro boste začeli v prostor vnašati nove vibracije, se bo prostor sčasoma spet prepojil z novimi sporočili. Energetsko čiščenje prostora priporočamo najmanj enkrat letno.

Dogovorite se za termin!

Pošljite mail na: info@notranjisvet.si.

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spremljajte nas

Priporočila


Kako so naše storitve doživeli drugi, si lahko preberete v priporočilih